Om oss

Företaget Syrrans är ett privatägt företag som funnits sedan 2004. Vår butik ligger i centrala Mariehamn på Åland och vi inriktar oss på inredningstyger och annan inredning.

När Syrrans var nystartat var det en mindre butik med inredningstyger. Under åren har företaget utökats med större utbud inom hemtextil och annan inredning. Idag har Syrrans även Pentiks sortiment i butiken.

För oss är det viktigt att dina önskemål och våra produkter från högkvalitativa leverantörer skapar de bästa förutsättningarna för en egen personlig stil och känsla för ditt hem eller arbetsplats. Det är viktigt att vår kund skall känna sig uppskattad och välkommen.
Vi har tyger och varor som noggrant valts ut för att just passa var och en, tillsammans med dig och våra kunniga och engagerade anställda så ser vi till att ert besök blir en trevlig upplevelse.

Från dina mått och önskemål syr vi dina gardiner med god kvalitet. Vi gör också hembesök om så önskas, då man kan få hjälp med till exempel gardinuppsättningsalternativ eller färgsättning.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några funderingar eller frågor, maila eller ring oss.

Välkommen!